Hygg

 

    

Bo i rolige, smukke og grønne omgivelser i byen Arusha i Tanzania. Family Farm ligger blot 1½ kilometer fra centrum. Fra tre terrasser er der udsigt til vulkanen Mount Merus imponerende 4500 meter. 

I bor helt tæt på tanzaniske familier og kan følge med i deres liv. I kan være med til at plukke fx kaffe, papayaer eller bananer. I vil føle jer helt hjemme på Family Farm. 

Safaribiler udlejes billigt. Det er muligt at skræddersy ture, så de passer til lige jeres behov. Besøg fx Ngorongoro-krateret, Serengeti, Tarangire, Manyara, Arusha Nationalparken, Kilimanjaro-bjerget eller landsbyer i nærheden. Kombinationer med eksotiske Zanzibar, storbyen Dar es Salaam og det sydlige Tanzanias Selous, Mikumi og Udzungwa nationalparker er også muligt.

Billige hotelpriser på Zanzibar, i Dar, i Karatu ved Ngorongoro-krateret, i Mikumi og ved Viktoria-søen. Kombinationer med Kenya og Uganda - eller Kenya og Uganda alene - er også muligt.

  

Priser på overnatninger

Family Farm, Arusha

Enkeltværelse: 40 US$

Dobbeltværelse: 55 US$

Værelse med tre senge: 70 US$

Inklusiv morgenmad.

Frokost og middag tilberedes på bestilling.

Dobbeltværelse i Karatu nær Ngorongoro, Serengeti, Tarangire og Manyara: 95 US$.

Dobbeltværelse i Moshi fra 40 US$.

Dobbeltværelse på Zanzibar: Fra 65 US$ Stonetown, 65 US$ i Nungwi på nordkysten & 65 US$ i Jambiani og 95 US$ i Paje på østkysten afhængig af periode.

Dobbeltværelse i Dar es Salaam: 55 US$. Også et hotel tæt på den internationale lufthavn.

Dobbeltværelse i Mikumi lige ved nationalparken 65 US$.

Dobbeltværelse ved Viktoria-søen: Musoma og Bukoba 55 US$. Mwanza 60 US$.

'Transport

Firehjulstrækkere til safariture kan lejes fra 180 US$ om dagen inkl. chauffør, brændstof og forsikring.

 

Vi henter jer gerne fra lufthavnene Kilimanjaro, Arusha og Dar es Salaam og busstationerne i nærheden. Også booking af bus fra Nairobi centrum og lufthavn.

Kenya & Uganda

Kan også kombinere Kenya eller Uganda med Tanzania.

Kenya: Fra Victoria-søen til Mombasa og Lamu. Masai Mara, Amboseli, Samburu, Nakuru, Tsavo, Meru og Mount Kenya. Og selvfølgelig Nairobi.

Uganda: Gorillaer og chimpanser, Nilen, Viktoria-søen og nationalparkerne Queen Elizabeth og Muchinson Falls.

I begge landene også muligheder for at vandre rundt i landsbyer og besøge familier, skoler, kirker etc.

Kontakt

 

Jan Kjær, (+45) 26703681,

(+45) 20184480

(+45) 35819593

 

Jan er journalist og konsulent med 20 års erfaring fra Tanzania og resten af Østafrika og taler en del swahili. Har arbejdet i området i mere end tre år og guider ture.

 

info@nicestay.dk

Skype. jan.kjar

 

  

 

 

 English. Click here

 Svenska

 

Splinternye fotos

Se nye fotos indefra og udenfor Family Farm, Arusha, Tanzania. Check også en af safaribilerne her

Se også hus i Usa River nær Arusha her

Det siger gæsterne!

”Family Farm er jo en prægtig oase inde midt i en rigtig afrikansk forstad. Turen på gå-ben ned til hovedvejen var jo en oplevelse til alle sanser.

Også Peters tur op ad Meru-bjerget gennem landsbyen var rigtig god og lærerig - ikke mindst for min datter som aldrig har været i Tanzania. Jeg selv fik genopfrisket den smule swahili jeg kan.Safarien levede fuldt ud op til vore forventninger, og Dismas, vores chauffør, var rigtig god.Vi fik dog ikke set en hanløve ,så vi må nok hellere sige: Tutaonana – vi ses!” Sådan lyder en tilbagemelding fra en dansk familie på tre.

"Glæder os til endnu en nat i Family Farm i Arusha, hvor vi efterhånden føler os næsten som hjemme. Tak for tippet om at bo her. Det har helt sikkert gjort vores tur endnu bedre," skriver to yngre danske kvinder.

"Vi havde nogle fantastiske oplevelser i Tanzania og nød safariturene meget. Dietmass er en rigtig god chauffør og guide, men også et dejligt menneske. Vi vender gerne tilbage til Nice stay," fortæller et dansk ægtepar.

"Tanzania og turen var heilt fantastisk bra ! Me var veldig fornøgde med opplegget, Family Farm og guide/sjåfør," siger Tone fra Norge 2012.

"Vi ankom til Family Farm en sen ettermiddag, og ble mottatt som gode venner! Fine rom med gode senger, vennlig vertsskap som ikke visste hva godt de kunne gjøre for oss – og ikke minst en fantastisk kokk, Bora. Vi bodde tre netter på Family Farm, seks voksne og to barn. Barna hadde plass til å leke og utfolde seg i trygge omgivelser, og vi voksne kunne nyte tilværelsen i fulle drag. Et bosted som dette, i spaseravstand til bykjernen og samtidig skjermet fra byens mas og støy, med utsyn til Mt. Meru – helt fantastisk! Dessuten var det fint for oss alle å kunne møte lokalbefolkning i omgivelsene, stikke ut til den lokale shop når vi trengte noe - og i tillegg oppleve å bli tatt vare på på beste måte. Jo, Family Farm anbefales varmt. Har dessuten lyst til å berette at vi brukte dem til vår reise rundt i Nord-Tanzania, både for å besøke venner og for å dra på safari. Og også det kan varmt anbefales – hyggelige sjåfører og gode game-spotters!!" Vennlig hilsen Sissel, Norge.

"Everything is perfect. Thank you for your advice and all your arrangement. Wish you a good New Year's Eve party and Happy New Year. Greetings from Stonetown, Zanzibar." Polsk par nytårsaften 2012.

"On behalf of my husband and I would like to express our appreciation for the great service, schedule and activities of our tour....thanks to you again’. At the end, I can say that, our only regret was that our visit went to so fast, I wish that we had been able to spend more time in each place, particulary in Tanzania. We will be recommending to others the company, specially you." Tyrkisk par i September 2012.

Flere fotos fra Tanzania her.

 

 

 

 

Family Farm, Arusha